Sebastian Nilsson

TJA!

Mitt namn är Sebastian Nilsson och jag gör internet vackert. Jag har alltid tyckt om att programmera och har en bit extra kärlek till webbprogrammering. Ett antal else {}, några if {}, <html/>, design på det och webbplatsen är färdigbakad. För att beskriva vad min arbetsuppgift i huvudsak handlar om skulle man kunna använda ett gäng fina ord som php, cms, html, css. Jag tror dock att det går att sammanfatta mycket bättre med att säga att det handlar om; få saker att lira snyggt ihop.

Sebastian Nilsson

Att säga att jag växt upp med datorer är sanningsenligt. När jag var yngre latjade jag en del med att bygga några webbplatser (om mig själv och nästan ingenting), gjorde några spel och skrev enkla windows-program (en del mer menlösa än andra). Kul var det i alla fall! I gymnasiet bestämde jag mig för att nyttja de kunskaper jag samlat på mig. Tillsammans med två kamrater startade vi en firma som programmerade och sålde webbplatser. Nya uppdrag, nya utmaningar och framför allt nya människor har tillslut tagit företaget dit det är nu. Jag å andra sidan har gått från att mest sköta designarbete till att fokusera mer åt programmeringshållet.

Några sajter jag varit med att utveckla:

Besök gärna min webbplats där jag bloggar om lite av varje, men kanske mest om min pågående civilingenjörsutbildning och sådant som hör den till. Livet är för kort för medelmåttighet!