Blogg

iFly Home iPhone spel

Under en stor del av sommaren har vi arbetat med att skapa ett iPhonespel. Tanken växte fram under våren och nu i slutet av sommaren släpptes spelet iFly Home. För närvarande finns applikationen som version 1.0 men version 1.1 och 1.2 ligger i kö för att bli godkända på App Store.

Mer information om spelet finns här:

HKSI

Treplex har producerat ytterligare en hemsida för en handelskammare. Denna gång gäller det Handelskammaren Sverige-Israel.

Webbplatsen implementerar Joomla 1.6 och vår specialbyggda komponent för medlemslistor.

Ölspelet på Market

Hej Hopp.

Samtidigt som Ölspelet når dryga 1800 sales på AppStore tar Treplex hjälp av ingenjör Erik Törnblom för att introducera ölspelet på Androids motsvarighet Market. Förhoppningarna är liksom efterfrågan på applikationen, stora! Det ska bli ett nöje att följa utvecklingen.

Spotifyspindeln uppmärksammas av Feber.se

Effekten av att bli uppmärksammad av Feber blir ofta stor. Detta fick vi uppleva när vår sajt spotifyspindeln.se blev publicerad där som en artikeln under Webb-kategorin. På en dag ökade besöksantalet till 1 000 besökare vilket är en bra bit över det normala. Här är artikeln:
http://feber.se/webb/art/200806/spotifyspindeln_skapar_spellis/

Kort om Feber är att de publicerar artiklar om sånt de finner intressant för tillfället. Besökarna kan därefter höja eller sänka temperaturen till artikeln beroende på om de tycker det är en het nyhet eller inte (och därav namnet feber). Just nu ligger artikeln om Spotifyspindeln på 40,4 grader. Ganska hög feber med andra ord. Gå gärna in på artikeln och höj temperaturen lite till om du gillar tjänsten!

Det dagliga arbetet flyter på…

Treplex arbetar vidare. Under veckan har vi bland annat levererat tre nyhetsbrev för Islandsresor och Atlantöar samt en annons i Dagens Nyheter. Nyhetsbreven är ett direkt svar på 2011-års katalog med specialerbjudanden om resor till Island och andra atlantöar och kryssningar till bland annat Orkney och Färöarna.